Emaitzak: 5

Familia#
xxFabrikazio mekanikoa 5

ES EU
Fabrikazio mekanikoa (5)
La horma se puede construir de madera u otro material suave fácil de mecanizar, así que es una herramienta de coste bajo comparada con el punzón y matriz requeridos para el embutido profundo, que podría ser un proceso sustituto para algunas piezas. Horma zurarekin edo mekanizatzeko erraza den beste material leun batekin eraiki daitekeenez gero, kostu txikiko erreminta da enbutizio sakonerako behar diren puntzoiaren eta matrizearen aldean. Prozesu hori ordezko prozesua izan daiteke zenbait piezatarako.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

De hecho, se pueden lograr embutidos más profundos con procesos de hidroformado que con el embutido profundo convencional, debido a que la presión uniforme del hidroforma do fuerza la plancha contra el punzón en todas sus dimensiones, aumentando la fricción y reduciendo los esfuerzos de la tensión que causan el desgarre en la base del recipiente. Izan ere, hifroformatze-prozesuekin enbutizio sakon konbentzionalarekin baino enbutizio sakonagoak lor daitezke, hidroformatzearen presio uniformeak plantxa puntzoiaren aurka behartzen baitu dimentsio guztietan, eta, hala, igurzketa handitu eta urradurak ontziaren hondoan eragiten duen tentsioaren esfortzuak murriztu egiten baitira.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

Puede formar parte de un proceso de embutido profundo, o como un paso independiente que sigue al embutido. Enbutizio sakonaren prozesua osa dezake, edo enbutizioaren ondorengo urrats independente bat izan daiteke.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

En el embutido profundo, la pestaña es comprimida por una acción de compresión del perímetro de la chapa inicial, que busca una circunferencia menor conforme es embutida hacia la abertura de la matriz. Enbutizio sakonean, erlaitza hasierako txaparen perimetroaren konpresio-ekintza bidez konprimitzen da, erlaitzak zirkunferentzia txikiagoa bilatzen baitu matrizearen irekidurarantz enbutitzen den bitartean.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa

La fuerza de sujeción aplicada sobre la chapa se contempla ahora como un factor crítico en el embutido profundo. Txaparen gainean aplikatzen den eusteko indarra faktore kritikoa da enbutizio sakonean.

Materiala: Mekanizazio bidezko Produkzioa